Selecteer een pagina

Anders Geld Verdienen

Bouwen aan een spaarpotje voor nu en voor later

Wat is de SLIM methode?

S van Succesvol
We leren je wat Succesvol ondernemen is. We gaan kijken wat jouw financiële blauwdruk is en of dit je gaat helpen.
Je gaat leren hoe je in een gesprek de motivatie kunt ontdekken, niet vanuit een positie maar vanuit een achterliggende gedachte. Wat bedoelen we daarmee? Vaak zeggen we de dingen zoals we ze willen zeggen, leggen we eisen op tafel met de voorwaarden en de condities. Wij leren je tijden een gesprek de achterliggende motieven van iemand te ontdekken, wat de behoeftes en zorgen zijn. Vanuit deze rol kun je een team bouwen vanuit verbinding.
Je gaat leren hoe je om kunt gaan met bezwaren. Want er zijn genoeg mensen die je gaat tegenkomen die al een oordeel hebben over hetgeen wat je doet. Dit kan je op een gegeven moment in de weg komen te staan en wij helpen je om daarmee om te gaan. Al van tevoren zodat je leert dat ook deze mensen er mogen zijn.


L van Leiderschap

Leiderschap, leer de wet van de aantrekkingskracht. Hoe je je doelen kan bereiken, dromen kan nastreven. Neem de leiding en de regie in je leven. Want 72% van onze gedachtes in negatief. Dat betekend dat ongeveer 1/3 van onze gedachtes positief geformuleerd zijn. Dan begrijp je ook dat de balans heel snel overslaat naar het negatieve. En daarmee dus ook wat je aantrekt. Daarom vinden we dit een belangrijk stukje. Wij leren je op de momenten dat het nodig is om de negatieve gedachtes om te buigen naar de positieve gedachtes.

I van Innovatief

Een Innovatief. De balans tussen geven en ontvangen. Je gaat leren hoe communicatie werkt en hoe de buitenwereld een reflexie is van je eigen binnenwereld. Dit helpt je om verder te komen en hoe je dit kunt inzetten om geld te verdienen met dit systeem. Want actie is de brug tussen gedachten en resultaten.


M van Motivatie

Een positieve money mindset is de basis van succes. En daarbij is een positieve omgeving belangrijk. Wij bouwen een team met elkaar. We blijven elkaar verder helpen. Niet alleen wij maar iedereen in het team. Daardoor kunnen we een sterk team neerzetten. Daarbij is netwerkmarketing echt succesvol als je werkt met een kernteam van 4-6 mensen om daarmee samen te werken. Je kan werken met mensen waar jij mee wilt werken, op het moment dat jij dit wilt.

 

Succes bestaat uit 20% skills (vaardigheden) en 80% mindset.